Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων

Σκέφτεστε να κατασκευάσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά δεν ξέρετε από που να αρχίσετε; Θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε γιατί θέλετε να κατασκευάσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων ή τον υπηρεσιών σας; Μπορεί να μην έχετε καν φυσικό κατάστημα και ο προϋπολογισμός σας, σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με λίγα λειτουργικά έξοδα.

Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων στη Λάρισα

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στην Λάρισα. Δυνατότητα να δημιουργήσετε απεριόριστες κατηγορίες και προϊόντα στο eshop σας. Παραμετροποίηση και σύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τους διάφορους τρόπους πληρωμών όπως αντικαταβολή, κατάθεση σε Τράπεζα, Paypal και με Πιστωτική κάρτα μέσω Τραπέζης (Ο πελάτης θα πρέπει να κάνει την αίτηση στην τράπεζα της αρεσκείας του)

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα υπολογίζει το κόστος μεταφορικών αφού αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση του υπολογισμού του κόστους μεταφορικών βάση του τιμοκαταλόγου που θα δοθεί από τον πελάτη.

Υπηρεσίες αναβάθμισης και συντήρησης ηλεκτρονικών καταστημάτων

Αναβάθμιση της πλατφόρμας και των προσθέτων – plugins που θα χρησιμοποιηθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα, στις τελευταίες εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν.  Αναλαμβάνουμε εργασίες συντήρησης για την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και την αποφυγή θεμάτων ασφαλείας.

Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων

Προσφέρουμε λύσεις e-commerce ανεξαρτήτου μεγέθους εταιριών και καταλόγου προϊόντων. Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος στα μέτρα σας

Χρειάζομαι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

Αν πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες στο κοινό η απάντηση είναι ΝΑΙ, ανεξάρτητα αν έχετε φυσικό κατάστημα-γραφείο ή όχι. Με το eshop απευθύνεστε σε ένα θεωρητικά απεριόριστο παγκόσμιο κοινό, με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα.

Στοιχεία Υπεροχής

Η AtMedia χρησιμοποιεί τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνδυαζόμενα με καλαίσθητο και μοντέρνο design αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της εταιρίας σας.

RESPONSIVE DESIGN

Σχεδιασμός εικαστικού υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένο στο εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα, με στόχο την ανάδειξη του ύφους της εταιρείας σας. Πάντα προσαρμοσμένο για προβολή σε όλες τις σύγχρονες συσκευές (Responsive Design)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Δημιουργία καταλόγου με απεριόριστα προϊόντα και κατηγορίες/υποκατηγορίες. Κανόνες τιμών, ομάδες πελατών με κριτήρια τιμών, σύστημα εκπτώσεων, εικονικά προϊόντα – υπηρεσίες και πολλά άλλα

ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Δυνατότητα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματό σας, από όπου και αν βρίσκεστε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής έχοντας μόνο μια απλή σύνδεση στο internet μέσω του απλού, φιλικού και εύχρηστου περιβάλλοντος διαχείρισης

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ HTML

Βελτιστοποίηση κώδικα HTML, συνοδευτικών αρχείων javascript, css και γραφικών για γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Δυνατότητα πληρωμών με αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal και με πιστωτικές κάρτες μέσω ελληνικών τραπεζών

CUSTOM ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Ενσωματώνονται οποιαδήποτε άλλες custom λειτουργίες χρειαστούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας, μέσα από το ίδιο περιβάλλον διαχείρισης.
AtMedia :: Digital Interactive Solutions | Εταιρία ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων με βάση το διαδίκτυο
usercart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram