Παρουσία στο Διαδίκτυο

Παρουσία στο Διαδίκτυο

Τι δημιουργούμε για εσάς για την καλύτερη παρουσία σας στο διαδίκτυο

Ιστοσελίδες με Διαχείριση Περιεχομένων

Η AtMedia χρησιμοποιεί τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες για την ανάπτυξη δυναμικών websites που συνδυαζόμενες με καλαίσθητο και μοντέρνο design αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της εταιρείας σας.

Webdesign

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Προσφέρουμε λύσεις e-commerce ανεξαρτήτου μεγέθους εταιρειών και καταλόγου προϊόντων.

Portals

Αναπτύξτε και διαχειριστείτε το δικό σας portal. Ενοποιήστε τις πληροφορίες που έχετε ή συλλέγετε σε έναν ενιαίο δικτυακό τόπο ταξινομημένες σε κατηγορίες.

Webdesign

Microsites

Το microsite μπορεί να είναι μια σελίδα ή μια ομάδα σελίδων που περιέχει συγκεκριμένες πληροφορίες εστιασμένες σε ένα προϊόν ή υπηρεσία σας. Συνήθως συνδέεται με το κυρίως δικτυακό σας τόπο αλλά μπορεί και να παρουσιαστεί αυτόνομο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ίδιο domain του δικτυακού σας τόπου σε κάποιον υποφάκελο ή σε κάποιο subdomain (π.χ. www.mycompany.gr/mynewproduct ή newproduct.mycompany.gr) είτε σε δικό του domain (π.χ. www.newproduct.gr).

Συχνά τα microsites χρησιμοποιούνται για επιπρόσθετη αξία σε κάποιο προϊόν σας ή υπηρεσία.

Στοιχεία Υπεροχής

Σχεδιασμός εικαστικού υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένο στην εκάστοτε εταιρεία, με στόχο την ανάδειξη του ύφους της εταιρείας σας. Πάντα προσαρμοσμένο για προβολή σε όλες τις σύγχρονες συσκευές (Responsive Design)

Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων σελίδων, υποσελίδων, ενοτήτων, κατηγοριών, κειμένων φωτογραφιών και video. Επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες και εύχρηστο περιβάλλον για την μεταφόρτωση των εικόνων

Δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, από όπου και αν βρίσκεστε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής έχοντας μόνο μια απλή σύνδεση στο internet μέσω του απλού, φιλικού και εύχρηστου περιβάλλοντος διαχείρισης

Βελτιστοποίηση κώδικα HTML, συνοδευτικών αρχείων javascript, css και γραφικών για γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.

Δυνατότητα ενσωμάτωσης εφαρμογής Newsletter, φορμών επικοινωνίας, χαρτών Google maps με την ακριβή θέση της επιχείρησής σας

Ενσωματώνονται οποιαδήποτε άλλες custom λειτουργίες χρειαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Πάντα μέσα από το ίδιο εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ