Αλληλεπιδραστικές Εφαρμογές

Αλληλεπιδραστικές Εφαρμογές

Συνδυάζοντας ήχο, κίνηση και δράση

HTML και Flash Games

Αλληλεπιδραστική Ψυχαγωγία

Αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε οποιαδήποτε ιδέα για παιχνίδια και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις. Το παιχνίδι μπορεί να παρουσιαστεί στο εταιρικό site και στο Facebook προσελκύοντας χρήστες του διαδικτύου καθώς επίσης μπορεί να αναπαραχθεί σε CD ή USB sticks ως προωθητικό μέσο σε εκθέσεις και παρουσιάσεις της εταιρίας.

Αλληλεπιδραστική Παρουσίαση

Παρουσιάσεις σε CD/DVD, web, usb sticks

Ανάπτυξη εφαρμογής με κύριο σκοπό την παρουσίαση περιεχομένων/πληροφοριών σε τηλεοράσεις, projectors, infokiosks σε δημοσιους χώρους, βιτρίνες καταστημάτων, εταιρικό χώρο, συνέδρια, εκθέσεις. H εφαρμογή μπορεί να δεχτεί και αλληλεπίδραση με το χρήστη για την μετάβαση σε συγκεκριμένο τομέα πληροφοριών. Επίσης μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα για προβολή στον δικτυακό σας τόπο καθώς και να αναπαραχθεί σε προωθητικά CD/DVD/USB.

Digital Signage

Δημόσια δυναμικά περιεχόμενα προβολής

Τα Digital Sign χρησιμοποιούν προβολές LCD, LED και projectors για την προβολή ψηφιακών εικόνων, βίντεο, streaming media και πληροφορίες και μπορούμε να τοποθετηθούν σε δημόσια μέρη, στάδια, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρικά κτήρια κ.α. Τα περιεχόμενα και η σειρά που προβάλλονται μπορούν να ανανεώνονται τακτικά μέσω ενός εύκολου περιβάλλοντος διαχείρισης. Ένας από τους κυριότερους σκοπούς των Digital Signs είναι η διαφήμιση σε συγκεκριμένο target-group ανθρώπων, σε συγκεκριμένη τοποθεσία και χρόνο.