δημιουργία διαγωνισμών facbook

Αλληλεπιδραστικές Εφαρμογές

Συνδυάζοντας κίνηση , ήχο και δράση

δημιουργία παιχνιδιών

Τι μπορούμε να υλοποιήσουμε;

Αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε οποιαδήποτε ιδέα για πρωτότυπες προωθητικές ενέργειες, καμπάνιες και διαγωνισμούς για το facebook και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.
Φτιάξτε το δικό σας παιχνίδι, με θεματολογία της εταιρίας σας. Μπορεί να παρουσιαστεί στο εταιρικό site και στο Facebook προσελκύοντας χρήστες του διαδικτύου καθώς επίσης μπορεί να αναπαραχθεί σε CD ή USB sticks ως προωθητικό μέσο σε εκθέσεις και παρουσιάσεις της εταιρίας.

Που χρησιμοποιούνται;

Προωθητικές ενέργειες με σκοπό την συλλογή στοιχείων επικοινωνίας. Ο χρήστης καλείτε να αλληλεπιδράσει με την εφαρμογή δίνοντας στο τέλος τα στοιχεία του που μας ενδιαφέρουν.

Προωθητικες ενεργειες

Διοργάνωση διαγωνισμών στο facebook με την συμμετοχή του χρήστη, όπως quizzes, παζλς, διαγωνισμός φωτογραφιών και άλλα πολλά. Ο νικητής θα μπορεί να κερδίζει ένα έπαθλο επιλογή της εταιρίας.

Διαγωνισμοί στo Facebook

Φτιάξτε το δικό σας θεματικό παιχνίδι. Παρουσιάστε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις δράσεις σας με ευχάριστη και διασκεδαστική για τον χρήστη εμπειρία. Το παιχνίδι μπορεί να ενσωματωθεί στο website σας ή και στο facebook.

Παιχνιδια