δημιουργία video

Παραγωγή Video

ένα λεπτό video ισοδυναμεί με 1,8 εκατομμύρια λέξεις

δημιουργία video

Γιατί να χρησιμοποιήσω video;

Τα περιεχόμενα με video αντιπροσωπεύουν πάνω από το 75% της συνολικής κίνησης στο διαδίκτυο, ποσοστό που αυξάνεται με τα χρόνια. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να δούν ένα video σχετικά με ένα θέμα από το να διαβάσουν το αντίστοιχο κείμενο. Τα video είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας με τους πιθανούς πελάτες σας και το κοινό σας.

Δημιουργούμε video για τα social media, επεξηγηματικά, προωθητικά videos για προϊόντα και υπηρεσίες.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω video;

Δημιουργία περιεχομένων με video για τις σελίδες σας στα social media. Χρήση τους στην περιοχή εξωφύλλου της σελίδας σας στο facebook.

Social Media

Χρησιμοποιήστε video για τις διαφημίσεις σας στα social media και στο Google Adwords. Έχετε 10 φορές περισσότερες πιθανότητες ο θεατής να αλληλεπιδράσει με την διαφήμιση.

Διαφημισεις

Εξηγήστε τις υπηρεσίες σας ή παρουσιάστε τα προϊόντα σας σε λίγα λεπτά. Σχεδόν 50% των χρηστών του διαδικτύου αναζητούν για video σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία που τους ενδιαφέρει πριν επισκεφτούν ένα κατάστημα.

Επεξηγηματικα

Ξεφύγετε από τους παραδοσιακούς τρόπους καταχώρισης ακινήτων. Ξεχωρίστε με την χρήση video στις καταχωρίσεις σας, ένα λεπτό video ισοδυναμεί με 1,8 εκατομύρια λέξεις.

Real Estate