Δημιουργία αλληλεπιδραστικών εφαρμογών

Κατασκευάζουμε αλληλεπιδραστικές εφαρμογές, παιχνίδια, καμπάνιες στο facebook, πρωτότυπες προωθητικές ενέργειες

Τι μπορούμε να υλοποιήσουμε;

Αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε οποιαδήποτε ιδέα για πρωτότυπες προωθητικές ενέργειες, καμπάνιες και διαγωνισμούς για το facebook και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Φτιάξτε το δικό σας παιχνίδι, με θεματολογία της εταιρίας σας. Μπορεί να παρουσιαστεί στο εταιρικό site και στο Facebook προσελκύοντας χρήστες του διαδικτύου καθώς επίσης μπορεί να αναπαραχθεί σε USB sticks ως προωθητικό μέσο σε εκθέσεις και παρουσιάσεις της εταιρίας.

Που χρησιμοποιούνται;

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Προωθητικές ενέργειες με σκοπό την συλλογή στοιχείων επικοινωνίας. Ο χρήστης καλείτε να αλληλεπιδράσει με την εφαρμογή δίνοντας στο τέλος τα στοιχεία του που μας ενδιαφέρουν.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤO FACEBOOK

Διοργάνωση διαγωνισμών στο facebook με την συμμετοχή του χρήστη, όπως quizzes, παζλς, διαγωνισμός φωτογραφιών και άλλα πολλά. Ο νικητής θα μπορεί να κερδίζει ένα έπαθλο επιλογή της εταιρίας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Φτιάξτε το δικό σας θεματικό παιχνίδι. Παρουσιάστε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις δράσεις σας με ευχάριστη και διασκεδαστική για τον χρήστη εμπειρία. Το παιχνίδι μπορεί να ενσωματωθεί στο website σας ή και στο facebook.
AtMedia :: Digital Interactive Solutions | Εταιρία ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων με βάση το διαδίκτυο
usercart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram