Κατασκευή ιστοσελίδων Λάρισα

Οι εταιρικές ιστοσελίδες αφορούν επιχειρήσεις που έχουν αλληλεπίδραση με το κοινό. Το διαδίκτυο σήμερα αποτελεί το καλύτερο μέσο προσέλκυσης νέων πελατών

Χρειάζομαι ένα εταιρικό website;

O ιστότοπος της επιχείρισής σας είναι το πρώτο πράγμα που θα ελέγξουν οι υποψήφιοι πελάτες σας αφού τους δώσετε την επαγγελματική σας κάρτα, σας επισκεφτούν σε κάποια έκθεση ή στο κατάστημά σας και θα αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς.

Γι αυτό η εικόνα του εταιρικού σας website είναι πολύ σημαντική. Μπορεί να αναδείξει το επαγγελματικό σας προφίλ ή να το καταρρακώσει.

Τι πρέπει να προσέξω στην κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

Για αρχή θα πρέπει η διαδικτυακή σας παρουσία να είναι επαγγελματική, με καλαίσθητο και μοντέρνο σχεδιασμό που θα συμβαδίζει με την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας σας. Σίγουρα η προβολή της θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις διαφορετικές αναλύσεις και οθόνες των συσκευών του επισκέπτη, χωρίς να μειώνεται η χρηστικότητα και η αισθητική του website.

Εύχρηστο στο να πλοηγηθεί και να βρει ο επισκέπτης τις πληροφορίες που θέλει, με όσο το δυνατόν λιγότερα κλικς.
Θα πρέπει να υπάρχουν περιοχές/στοιχεία (κουμπιά, γραφικά στοιχεία, εμβατικό κείμενο) που θα προτρέπουν τον επισκέπτη να προβεί σε ενέργειες που έχουμε βάλει στόχο, όπως να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του ή να εγγραφεί στο newsletter μας, μετατρέποντάς τον σε υποψήφιο πελάτη.

Στοιχεία Υπεροχής

Η AtMedia χρησιμοποιεί τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες για την ανάπτυξη δυναμικών websites που συνδυαζόμενες με καλαίσθητο και μοντέρνο design αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της εταιρίας σας.

RESPONSIVE DESIGN

Σχεδιασμός εικαστικού υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένο στην εκάστοτε πελάτη, με στόχο την ανάδειξη του ύφους της εταιρείας σας. Πάντα προσαρμοσμένο για προβολή σε όλες τις σύγχρονες συσκευές (Responsive Design)

AΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων σελίδων, υποσελίδων, ενοτήτων, κατηγοριών, κειμένων φωτογραφιών και video. Επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες και εύχρηστο περιβάλλον για την μεταφόρτωση των εικόνων

ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, από όπου και αν βρίσκεστε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής έχοντας μόνο μια απλή σύνδεση στο internet μέσω του απλού, φιλικού και εύχρηστου περιβάλλοντος διαχείρισης

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ HTML

Βελτιστοποίηση κώδικα HTML, συνοδευτικών αρχείων javascript, css και γραφικών για γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Δυνατότητα ενσωμάτωσης εφαρμογής Newsletter, φορμών επικοινωνίας, χαρτών Google maps με την ακριβή θέση της επιχείρησής σας

CUSTOM ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Ενσωματώνονται οποιαδήποτε άλλες custom λειτουργίες χρειαστούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας, μέσα από το ίδιο περιβάλλον διαχείρισης.

Κατασκευή ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής

Η ύπαρξη ενός καλά σχεδιασμένου και λειτουργικού ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την ανάπτυξη όσο και για τη φήμη της επωνυμίας σας. Η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να σχεδιάσει και να δημιουργήσει τον νέο σας ιστότοπο χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο WordPress ή οποιοδήποτε άλλο CRM.

Αν ψάχνετε για κατασκευή ιστοσελίδων στη Λάρισα, στο Βόλο ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Προσφέρουμε ευέλικτα, οικονομικά πακέτα σχεδίασης ιστοσελίδων που ταιριάζουν στις ανάγκες των περισσότερων επιχειρήσεων, από πλήρως προσαρμοσμένους ιστότοπους έως ιστότοπους βασισμένους σε πρότυπα.

Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και στον σχεδιασμό ιστοσελίδων

Μια διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων με θαυμαστά αποτελέσματα

Έχουμε συνεργαστεί με δεκάδες πελάτες για τη δημιουργία ιστοσελίδων, θα σας καθοδηγήσουμε από τη σύλληψη της ιδέας σε έναν όμορφο, πλήρως λειτουργικό ιστότοπο μέσω της διαδικασία που ακολουθούμε!

Ιστοσελίδες παρουσίασης, ενημερωτικές ιστοσελίδες ηλεκτρονικά καταστήματα και άλλα

Όποια λειτουργία και αν χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας, μπορούμε να την υλοποιήσουμε είτε πρόκειται για μια απλή σελίδα είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Κατασκευή ιστοσελίδων από το 0 σε λευκή σελίδα

Εξ ολοκλήρου προσαρμοσμένη σχεδίαση του δικτυακού σας τόπου με τη χρήση της πλατφόρμας Figma, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το UX είναι τέλεια κατασκευασμένο, για μια ασυναγώνιστη εμπειρία χρήστη. Καμιά έκπληξη απο εσάς στην παράδοση του τελικού προϊόντος.

Κατασκευή ιστοσελίδων λάρισα

Κατασκευή ιστοσελίδων σε WORDPRESS

Εμπειρικά διαπιστώσαμε ότι η χρήση της πλατφόρμας WordPress ταιριάζει στη συντριπτική πλειονότητα των πελατών και είναι τόσο ευέλικτη στην προσθήκη λειτουργιών που τυχών θα χρειαστούν στο μέλλον, όσο και εύκολη στον χειρισμό της από εσάς.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας;

Πακέτα υπηρεσίων διαδικτύου σε προσιτές τιμές για όλο το εύρος των επιχειρήσεων, είτε είστε ατομική επιχείρηση είτε επιχείρηση με 500 άτομα προσωπικό.

Υπηρεσίες φιλοξενίας, αναβάθμισης και συντήρησης του website

Συνεχής φιλοξενία και διαχείριση ιστοσελίδων, διαθέσιμη με προσιτή μηνιαία χρέωση. Η φιλοξενία γίνεται σε dedicated server της εταιρίας μας και όχι σε shared hosting. Συμπεριλαμβάνεται πιστοποιητικό ασφαλείας SSL

Προσαρμοσμένες προβολές για την ιστοσελίδα.

Πλήρως βελτιστοποιημένος σχεδιασμός ιστοσελίδων με έμφαση στις κινητές συσκευές

SEO - Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Δημιουργία φιλικών διευθύνσεων για κάθε ιστοσελίδα (friendly url’s) ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Όλες οι εικόνες που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν εναλλακτική περιγραφή φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Συμπίεση του κώδικα και την βοηθητικών αρχείων μορφοποίησης και αρχείων κώδικα.

Εργαλεία επίβλεψης και διόρθωσης σφαλμάτων

Ο ιστότοπος θα καταχωρηθεί στο Google Search Console μια πλατφόρμα μέτρησης της απόδοσης του ιστότοπου, διάγνωσης και επιδιόρθωσης σφαλμάτων.

Στατιστικά Επισκεψιμότητας

Δημιουργία λογαριασμού (αν δεν υπάρχει) Google Analytics και σύνδεσή του με το site, για παρακολούθηση στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας, με αναλυτικές πληροφορίες για τους επισκέπτες του ιστότοπου και δημιουργία αναφορών.

Υπηρεσίες Email Marketing

Το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις είναι ένα δύσκολο και σημαντικό εγχείρημα, επομένως είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο μάρκετινγκ που μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας το email marketing, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε όλα αυτά τα πράγματα με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστα αποτελέσματα. Οι πελάτες μας βλέπουν τα οφέλη σε χρόνο ρεκόρ.

Social Media Marketing

Χρησιμοποιούμε το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσουμε την έκθεση της επιχείρησής σας στον κόσμο. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία πλατφορμών για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ή την υπηρεσία σας.

Ποιο είναι το κόστος κατασκευής ενός website ή ηλεκτρονικών καταστημάτων eshop

Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου του ιστότοπου που δημιουργείτε, του σκοπού του και των χαρακτηριστικών που θέλετε. Το μέσο κόστος μιας νέας ιστοσελίδας κυμαίνεται από 400€ έως 10.000€.

Τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης εταιρικού ιστότοπου

Δωρεάν μάρκετινγκ: Οι επισκέπτες του ιστότοπου είναι πιο πιθανό να εμπιστευτούν την εταιρεία σας εάν μπορούν να τη βρουν στο διαδίκτυο. Οι επισκέπτες που βρίσκουν τον ιστότοπό σας μπορούν επίσης να παραπέμπονται σε άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρονται από εσάς. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης Εκτός από το ότι βρίσκεται στο διαδίκτυο, ο ιστότοπος της εταιρείας σας μπορεί επίσης να ευρετηριαστεί από μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo και το Bing. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπός σας θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί όταν κάποιος αναζητά την εταιρεία ή το προϊόν σας σε μία από αυτές τις μηχανές αναζήτησης.

Γιατί να έχει η επιχείρησή μου website

Ένας καλοσχεδιασμένος και καλά κατασκευασμένος ιστότοπος μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την επιχείρησή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες, να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη με τους υπάρχοντες. Ένας υπέροχος ιστότοπος είναι μόνο το πρώτο βήμα προς τη δημιουργία μιας διαδικτυακής παρουσίας που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να πετύχει.

Δωρεάν μάρκετινγκ: Οι χρήστες του διαδικτύου είναι πιο πιθανό να εμπιστευτούν την εταιρεία σας εάν έχετε μια σωστή διαδικτυακή παρουσία. Είναι ο ψηφιακός σας χώρος που μπορείτε να παρουσιάζετε αναλυτικά τα προϊόντα σας, τις υπηρεσίες σας χρησιμοποιώντας κείμενο, φωτογραφίες, videos και έγγραφα.

Πώς να προωθήσετε την εταιρεία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης social media

Ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, δεν έχετε την πολυτέλεια να παραβλέψετε τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις. Όταν προωθείτε την εταιρεία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα πρέπει να σκεφτείτε το είδος του περιεχομένου που δημοσιεύετε. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δημοσιεύσετε φωτογραφίες των προϊόντων σας και των υπαλλήλων σας, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είστε ο μόνος που βλέπει αυτές τις αναρτήσεις και το τι είναι σημαντικό για τον καθένα διαφέρει.


Ζητήστε Δωρεάν Προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας στείλουμε δωρεάν την προσφορά μας










    AtMedia :: Digital Interactive Solutions | Εταιρία ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων με βάση το διαδίκτυο
    usercart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram