Κατασκευή ιστοσελίδων

Αναζητάτε την καλύτερη λύση για την κατασκευή των δικων σας ιστοσελίδων; Ελάτε να φτιάξουμε μαζί την ιστοσελίδα που πάντα θέλατε για την επιχείρησή σας. Θα αναλύσουμε τι χρειάζεται για να κατασκευαστούν καλύτερες τις ιστοσελίδες και να κάνουμε το καλύτερο σε προσφορές για να είστε ευχαριστημένοι. Τι είναι όμως ένα website; Ένα website είναι ένα σύνολο ιστοσελίδων που κατασκευάζονται από κάποια εταιρεία web design. Οι ιστοσελίδες αυτές μπορεί να είναι δυναμικές ή και στατικές. Δυναμικές είναι οι ιστοσελίδες που κατασκευάζονται από κάποια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένων όπως το wordpress. Στατικές είναι οι ιστοσελίδες που κατασκευάζονται από κάποιον προγραμματιστή ιστοσελίδων.

Σχεδιασμός εικαστικού υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένο στην εκάστοτε εταιρία, με στόχο την ανάδειξη του ύφους της εταιρείας σας. Προσαρμοσμένες προβολές για όλες τις συσκευές (desktop, tablets, smartphones). Προσφέρουμε δωρεάν εκπαίδευση 2 ωρών πάνω στην διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Είναι πολύ σημαντικό για την κατασκευή ιστοσελίδων να προσέχουμε την Δημιουργία φιλικών διευθύνσεων για κάθε σελίδα (friendly urls) ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Επιλέγουμε επίσης για κάθε ιστοσελίδα τις κατάλληλες προτάσεις και περιγραφες, αντιπροσωπευτικά για κάθε ιστοσελίδα Όλες οι εικόνες που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν εναλλακτική περιγραφή φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Σε κάθε ιστοσελίδα συμπιέζουμε τον κώδικα και την βοηθητικών αρχείων μορφοποίησης και κώδικα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων στην Λάρισα

Είστε από λάρισα και ψάχνετε να κατασκευάσετε ιστοσελίδα; Είναι μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε απο κοντα και να κατασκευάσουμε μαζί τις ιστοσελίδες που πάντα ονειρευόσασταν. Θα αγαπήσετε τον τρόπο που εργαζόμαστε για να κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες που θέλετε. Ανακαλύψτε μαζί μας πως κατασκευάζεται μια ιστοσελίδα. Μπορούμε να βρούμε μαζί μια οικονομική λύση για την ανακατασκευή των ιστοσελίδων σας αν θεωρείτε ότι αυτή που έχετε ήδη είναι πολύ παλιά και πρέπει να κατασκευάσετε ένα website από την αρχη. 

Δυνατότητα ανάρτησης άρθρων με θεματολογία που αφορούν την επιχείρησή σας. Προγραμματισμός σύμφωνα με τα διεθνή Standards, για συμβατότητα με τις τελευταίες εκδόσεις όλων των Browsers(IE, Firefox, Chrome, Opera, Safari).

Αναλαμβάνουμε την εισαγωγή όλων των περιεχομένων στις ιστοσελίδες σας (κείμενα και φωτογραφίες) σύμφωνα με τη δομή που θα δοθεί από τον πελάτη. Επίσης κάνουμε επεξεργασία των φωτογραφιών σε μορφή κατάλληλη για προβολή στο διαδίκτυο.

Προσφορές στην κατασκευή ιστοσελίδων

Είμαστε έτοιμοι να σας στείλουμε δωρεαν προσφορές για την κατασκευή ιστοσελίδων στην Λάρισα. Ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός Λάρισας μπορούμε να συζητήσουμε ευχάριστα το πως μπορούμε να κατασκευάσουμε τις δικές σας ιστοσελίδες και να ενισχύσουμε την παρουσία του website σας. Κάνουμε Βελτιστοποίηση γραφικών για γρήγορη φόρτωση των ιστοσελίδων σας.

Θα έχετε επεξεργαστή κειμένου με πολλές δυνατότητες, για την σύνταξη των κειμένων.

Δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, από όπου και αν βρίσκεστε, έχοντας μόνο μια απλή σύνδεση στο internet. Σημαντικό είναι και το εύχρηστο περιβάλλον για την μεταφόρτωση των εικόνων. Επιπλέον θα έχετε και φόρμα επικοινωνίας, για άμεση επικοινωνία των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας με την εταιρία σας. Προσθέτουμε Google map, με την ακριβή θέση της επιχείρησής σας. 

Τι άλλο κατασκευάζουμε στις ιστοσελίδες;

Χρησιμοποιούμε εργαλεία επίβλεψης και διόρθωσης σφαλμάτων στην κατασκευή ιστοσελίδων. Οι ιστοσελίδες σας θα καταχωρηθούν στο Google Search Console μια πλατφόρμα μέτρησης της απόδοσης του ιστότοπου, διάγνωσης και επιδιόρθωσης σφαλμάτων. Θα δημιουργήσουμε λογαριασμό (αν δεν υπάρχει) Google Analytics  και σύνδεσή του με το site, για παρακολούθηση στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας, με αναλυτικές πληροφορίες για τους επισκέπτες του ιστότοπου και δημιουργία αναφορών.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Οι εταιρικές ιστοσελίδες αφορούν επιχειρήσεις που έχουν αλληλεπίδραση με το κοινό. Το διαδίκτυο σήμερα αποτελεί το καλύτερο μέσο προσέλκυσης νέων πελατών

Χρειάζομαι ένα εταιρικό website;

O ιστότοπος της επιχείρισής σας είναι το πρώτο πράγμα που θα ελέγξουν οι υποψήφιοι πελάτες σας αφού τους δώσετε την επαγγελματική σας κάρτα, σας επισκεφτούν σε κάποια έκθεση ή στο κατάστημά σας και θα αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς.

Γι αυτό η εικόνα του εταιρικού σας website είναι πολύ σημαντική. Μπορεί να αναδείξει το επαγγελματικό σας προφίλ ή να το καταρρακώσει.

Τι πρέπει να προσέξω στην κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

Για αρχή θα πρέπει η διαδικτυακή σας παρουσία να είναι επαγγελματική, με καλαίσθητο και μοντέρνο σχεδιασμό που θα συμβαδίζει με την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας σας. Σίγουρα η προβολή της θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις διαφορετικές αναλύσεις και οθόνες των συσκευών του επισκέπτη, χωρίς να μειώνεται η χρηστικότητα και η αισθητική του website.

Εύχρηστο στο να πλοηγηθεί και να βρει ο επισκέπτης τις πληροφορίες που θέλει, με όσο το δυνατόν λιγότερα κλικς.
Θα πρέπει να υπάρχουν περιοχές/στοιχεία (κουμπιά, γραφικά στοιχεία, εμβατικό κείμενο) που θα προτρέπουν τον επισκέπτη να προβεί σε ενέργειες που έχουμε βάλει στόχο, όπως να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του ή να εγγραφεί στο newsletter μας, μετατρέποντάς τον σε υποψήφιο πελάτη.

Στοιχεία Υπεροχής

Η AtMedia χρησιμοποιεί τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες για την ανάπτυξη δυναμικών websites που συνδυαζόμενες με καλαίσθητο και μοντέρνο design αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της εταιρίας σας.

RESPONSIVE DESIGN

Σχεδιασμός εικαστικού υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένο στην εκάστοτε πελάτη, με στόχο την ανάδειξη του ύφους της εταιρείας σας. Πάντα προσαρμοσμένο για προβολή σε όλες τις σύγχρονες συσκευές (Responsive Design)

AΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων σελίδων, υποσελίδων, ενοτήτων, κατηγοριών, κειμένων φωτογραφιών και video. Επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες και εύχρηστο περιβάλλον για την μεταφόρτωση των εικόνων

ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, από όπου και αν βρίσκεστε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής έχοντας μόνο μια απλή σύνδεση στο internet μέσω του απλού, φιλικού και εύχρηστου περιβάλλοντος διαχείρισης

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ HTML

Βελτιστοποίηση κώδικα HTML, συνοδευτικών αρχείων javascript, css και γραφικών για γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Δυνατότητα ενσωμάτωσης εφαρμογής Newsletter, φορμών επικοινωνίας, χαρτών Google maps με την ακριβή θέση της επιχείρησής σας

CUSTOM ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Ενσωματώνονται οποιαδήποτε άλλες custom λειτουργίες χρειαστούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας, μέσα από το ίδιο περιβάλλον διαχείρισης.
AtMedia :: Digital Interactive Solutions | Εταιρία ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων με βάση το διαδίκτυο
usercart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram