Δημιουργία video clip

Δημιουργούμε video που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα social media, για να εξηγήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Τα διαφημιστικά video μπορούν να προβληθούν σε διαφημιστικές πλατφόρμας της Google ή του facebook.

δημιουργία video από φωτογραφίες

Μπορούμε να δημιουργήσουμε video από φωτογραφίες που μπορείτε να μας στείλετε. Το video που θα δημιουργηθεί μπορεί να το ανεβάσετε στο youtube ή και να μπει στην ιστοσελίδα σας.

facebook cover video

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν οι επισκέπτες στην σελίδα σας στο facebook, το εξώφυλλό του φυσικά. Θα ήταν πολύ όμορφο να δουν αντί της στατικής εικόνας ένα ευχάριστο video που μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσας.

Δημιουργία επεξηγηματικών video

Θα ήταν πολύ πιο όμορφο να παρουσιάσετε ένα προϊόν ή τις υπηρεσίας με ένα video clip που θα περιέχει μουσική και κείμενο. Δημιουργούμε video για να εξηγήσετε καλύτερα αυτό που θέλετε.

Δημιουργία Video

ένα λεπτό video ισοδυναμεί με 1,8 εκατομμύρια λέξεις

Παραγωγή Video

Γιατί να χρησιμοποιήσω video;

Τα περιεχόμενα με video αντιπροσωπεύουν πάνω από το 75% της συνολικής κίνησης στο διαδίκτυο, ποσοστό που αυξάνεται με τα χρόνια. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να δούν ένα video σχετικά με ένα θέμα από το να διαβάσουν το αντίστοιχο κείμενο. Τα video είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας με τους πιθανούς πελάτες σας και το κοινό σας.
Δημιουργούμε video για social media, επεξηγηματικά, προωθητικά videos για προϊόντα και υπηρεσίες.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω video;

SOCIAL MEDIA

Δημιουργία περιεχομένων με video για τις σελίδες σας στα social media. Χρήση τους στην περιοχή εξωφύλλου της σελίδας σας στο facebook (facebook cover video).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Χρησιμοποιήστε video για τις διαφημίσεις σας στα social media και στο Google Adwords. Έχετε 10 φορές περισσότερες πιθανότητες ο θεατής να αλληλεπιδράσει με την διαφήμιση.

ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ

Εξηγήστε τις υπηρεσίες σας ή παρουσιάστε τα προϊόντα σας σε λίγα λεπτά. Σχεδόν 50% των χρηστών του διαδικτύου αναζητούν για video σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία που τους ενδιαφέρει πριν επισκεφτούν ένα κατάστημα.

REAL ESTATE

Ξεφύγετε από τους παραδοσιακούς τρόπους καταχώρισης ακινήτων. Ξεχωρίστε με την χρήση video στις καταχωρίσεις σας, ένα λεπτό video ισοδυναμεί με 1,8 εκατομύρια λέξεις.
AtMedia :: Digital Interactive Solutions | Εταιρία ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων με βάση το διαδίκτυο
usercart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram